Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Weten we ons doel van het leven of zijn we ingedommeld in de vuilnis van hedendaagse beslommeringen die collectief aangewakkerd worden ? Wanneer spreekt jouw hart of laat je je voeden door mentale inputs die men overal verspreid, juist om eigen (ego) op te poetsen? Zou het kunnen zijn dat je door je eigen gemis van hoop, je geweten kwijt raakt of jarenlang onderdrukt ? Wat zou er gebeuren wanneer je hoop en jouw doel voor ogen hebt! Zijn het de gemiste kansen of is het jouw leven nu dat je zelf kan omarmen ? De meesten onder ons die geïnteresseerd zijn in dit thema blijven zeker zoeken naar de ware identiteit van het zelf, zeker om zichzelf niet te verloochenen, maar juist om keuzes te maken die het innerlijk leven kunnen voeden. Heb je misschien behoefte om dezelfde mensen te ontmoeten en om te delen ? Misschien kunnen we elkaar helpen en elkaar zien. Zien in de zin van zich welkom voelen met datgene wat jij graag wil delen. Om de 14 dagen is er op zondag harmoniseren (heling) We gaan het niet hebben over onze persoonlijke problemen, wel zullen we balanceren naar evenwicht in ons zelf.

Volg de workshops en datums op deze pagina of op klank en kleur
Wil je erbij zijn op 7 januari 2018 ? Graag tijdig email sturen of via facebook aanmelden ! Tot dan .

Find this content useful? Share it with your friends!