Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iedere cel van je lichaam is energie. Onze organen, zenuwstelsel en klierstelsel hebben zo hun eigen frequentie.

Vanuit dit besef kunnen we ook licht op een andere manier definiëren. De verdichting van de stof (tekening) laat een beetje zien hoe deze connecties met ons zelf verloopt. We zien dus dat kleur, klank en aroma allemaal effect op ons hebben en dat hierdoor met gebruik van de juiste toon een harmonisch geheel kan vormen. Dus een voorbeeld de juiste massages is met de juiste toegepaste etherische oliën mogelijk om een harmonisch spectrum te creëren waardoor er veranderingen kunnen optreden. Dit geldt ook voor kleur en klank.

 

Wil je meer weten klik op onderstaande link. Er bestaat een mogelijkheid om te reageren !

frequenties van je lichaam begrijpen.

 

Find this content useful? Share it with your friends!