Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wanneer we willen werken met klank (stemvorken, klankschalen) voor healing dan is er de noodzaak dat deze klanken zich kunnen integreren in het energetisch systeem.  Hierdoor kunnen andere effecten ontstaan die langer doorwerken in ons bewustzijn. Wanneer we dit niet doen heb je wel even het effect, maar in de bewustwording zal het niet geïntegreerd zijn. Hierdoor is de uitwerking van fonoforese (klankhealing) beperkt tot een bepaald inzicht wat op dat moment nodig is.  Aanstaande 21 oktober  WORKSHOP zal er hierop dieper ingegaan worden en  leren we te werken we met 2 stemvorken  C&G dit worden ook wel bodytuners genoemd.  Voorde workshop kun je aanmelden via facebook of even een e-mail sturen naar mij.

 

 

 

Find this content useful? Share it with your friends!

1 Comment

  • Volgens de leer van de essenen zijn bepaalde mogelijkheden van healing essentieel opdat de innerlijke werking en haar bewustzijn optimaal kunnen functioneren in dit proces. We gaan er hier van uit dat we kosmische wezens zijn en vele mogelijkheden ons aangeboden worden vanuit het licht. Wat past bij jouw ? Het is de ervaring die telt.

Comments are closed.