Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Graag start ik, Johan, vanuit mijn klankkleurenkennis, ervaring en weten,

met lezingen voor jullie, deze is de eerste :

Lezing

Beweging van Kleur

Zaterdag 8 december

20u – 22u

In de huidige tijd zijn we door vele factoren onrustig geworden.

We zoeken rust als we thuis zijn en bij het slapengaan willen we diep kunnen slapen.

In de binnenhuisarchitectuur is men er zich al van bewust

dat kleuren een degelijk effect kunnen hebben op ons welzijn.

Psychisch en fysiek gezien

gebruiken we kleuren

op verschillende manieren

en met verschillende methodes.

Deze avond laat ik een aantal mogelijkheden zien,

zo kunt u zelf aanvoelen welke bij u past en kiezen voor wat u deugd doet.

Deelnameprijs : 10 Euro

incl. koffie, thee, water

Uw plaatsje is verzekerd na betaling op TVNR

BE 75 3770 1867 3951

Vermeld bij de betaling aub :

Lezing 8/12 + uw naam

Voel je Welkom

Johan en Gerda

De Mattein 66

1790 Affligem

info@tvnr.be

https://www.tvnr.be

Volgende lezingen :

22/12 : het concept van healing

05/01 : healing met stemvorken

VISIE TVNR : Mensen van nu hebben een nieuwe richting nodig; de vraag naar innerlijke vorming groeit naarmate we meer gaan zien dat de huidige situatie steeds onhoudbaarder wordt. Overal om ons heen zien we dat alles te maken heeft met aandacht! Leven met aandacht kan veel betekenen voor leefsituaties, gezondheid, werk, en andere dingen die hier niet zijn opgenoemd. Iedereen maakt deel uit van de maatschappij en iedereen wil en zoekt een aansluiting hierin. Doeltreffend werken is luisteren en doen. In ieder van ons schuilt een talent maar dit wordt niet optimaal benut door verschillende omstandigheden. Ziekte, stress, burn-outs en andere psychische aandoeningen komen voort uit een verarmd leefmilieu; het gevoel niet gehoord of begrepen te worden, versterkt alleen demotivatie. Dit vergt vanuit mijn visie een verandering van denken en zien met herwaardering van zichzelf en de omgeving. Dit kan leiden naar een ander soort werk of omstandigheden waarvan je altijd hebt gedroomd. In ieder van ons leeft een droom die ons wordt aangereikt. De vraag is : Zien we die ook ? Werken met de wetten van de natuur kan ons helpen een doorbraak te forceren. TVNR wil ervoor zorg dragen dat je hier een ankerpunt vindt om van gedachten te wisselen en je ervaringen te delen! Iedereen heeft immers een ankerpunt nodig om even op adem te komen! Een plek waar je gewoon mag zijn wie je bent.

Find this content useful? Share it with your friends!