Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

We weten allemaal dat we wel eens denken aan iemand en dat deze persoon dit op een zeer subtiel niveau het ontvangt.
Op de zelfde manier werken ook kleuren en klanken (trillingen) door op de energie van uzelf.
Een kaartje met voornaam, naam, geboortedatum en aandachtspunt wordt gebruikt als elektromagnetische verbinding. Het geeft me geregeld aan wat nodig is. Hierdoor wordt u op subtiele wijze ondersteund daar de kleuren ( natuurlijk fenomeen ) naar harmonie streven. U kunt kiezen uit de 3 volgende mogelijkheden die ik aanbied. U wordt gedurende 14 weken gevolgd en gecontroleerd op de juiste kleurschakering om zo een inzicht te krijgen op uw situatie.Reserveren gebeurt via https://klankkleur-balancing.be/kleurentherapie/

1) Basismethode met kleuren : 15 Euro.

2) Basismethode met kleuren, aangevuld met stemvorken. 30 Euro

U ontvangt van mij een email wanneer de ondersteuning start en ook op het einde van de sessie, dit is ongeveer op de 14 de week van de ondersteuning.

3) Diepere psychotherapeutische ondersteuning : 80 Euro

In de 14 weken zijn er 3 ‘scans’ : er wordt dan op u afgestemd voor de kleurenbehandeling, tussendoor  wordt de behandeling tijdens uw slaap herhaald. Hiervoor spreek ik met u een dag en tijdstip af, u ontvangt nadien het volledig schema per email. U hoeft slechts 45 minuten per week te voorzien, behalve rustig te gaan liggen en u ontvankelijk op te stellen, wordt er tijdens de behandeling niets van u verwacht, dus er zijn geen angsten of piekeren nodig over ‘doe ik het wel goed ?’ De kleuren doen hun werk.

Dit kan veel ondersteuning vormen bij ziekte en psychische spanningen. Het helingsproces is al meermaals versneld geweest, ook tijdens operaties hebben dokters al versteld gestaan van de evolutie van de patiënt.

U kan de bedragen overmaken via Paypal of naar IBAN DE12 1001 1001 2629 8383 78 tnv van de Sande

Wilt u meer weten, stel gerust uw vragen via het contact formulier.

 

contact

 

Johan van de Sande

Johan van de Sande

Johan heeft een opleiding in psychotherapie en kleurentherapie gevolgd in Engeland afgerond in 1998. Sindsdien geeft hij workshops/lezingen en healing met kleuren en stemvorken.

Find this content useful? Share it with your friends!

2 Comments

  • Klank en Kleur zijn de nieuwe helingsmethoden. Door de behandelingen in het verleden door Johan werd ik bewust van mezelf in het dagelijks handelen en zijn. Omdat Johan ‘ de klacht ‘ niet centraal stelt, maar de mens als centrale uitgangspunt neemt is het voor de persoon de uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen in zijn eigen ‘ bewust zijn ‘ Zijn helingsmethoden zoals de kleurenbank, stemvorken, maar vooral zijn persoonlijke intentie om mensen te helpen hebben me geholpen om weer als volwaardig mens te functioneren en als een ‘ vrije geest ‘ het levenspad verder te bewandelen. Daarvoor Dank!

    Anton

  • De kleurenondersteuning die ik van Johan ontving tijdens mijn ziekte en herstel tijd heb ik als heel prettig ervaren. Opvallend was het snelle herstel na de operatie. Ik kan deze kleuren ondersteuning en behandeling aanraden.

    Gerda I

Comments are closed.