Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kinderen zijn zeer gevoelig voor kleuren. Dit komt deels daar ze een nog onbevangen kosmisch contact beleven. Kinderen zijn ook zeer gevoelig door omgevingsfactoren. Door de huidige druk van het leven door ouders, maar ook op scholen etc.. kan dit erg storend zijn voor het kind. De druk is momenteel veel te groot, kinderen worden gebombardeerd door de huidige technieken (speeltjes, ipad, gsm maar ook televisie). Ze ontvangen hierdoor veel prikkels op waardoor bijvoorbeeld concentratie moeilijk wordt, maar ook het verwerken van de dag en het slapen. Men ziet dan ook dat nu al jongeren veel eerder op jonge leeftijd hartproblemen krijgen. Slapen is één van de belangrijkste momenten om tot rust te komen. Wat velen niet weten, is dat er dan contact kan optreden met de kosmische invloeden die voor ons maar natuurlijk ook voor de kinderen van belang zijn, vooral voor onze psychische ontwikkeling. Jonge mensen hebben het in deze tijd moeilijk om in hun lichaam te dalen (ziel) en er kan een moment optreden dat ze zich nog verder verwijderen van de ziel. We mogen hier best eens bij stil staan. Kleurentherapie kunnen het contact met de eigen ziel weer bevorderen. Ik doe dit op afstand. U hoeft enkel naam en geboortedatum van het kind mee te delen, en een aandachtspunt (problematiek). Daarmee stem ik af op het kind en ontvang instructies over de kleur die ze op bepaalde momenten nodig hebben en die stuur ik dan door via een kleurenlichtbank. De werking gebeurt energetisch.  Licht werkt net als de natuur, het streeft naar evenwicht.

Een kind dat kenmerken adhd/autisme etc… heeft bijvoorbeeld kan veel baat hebben bij deze vorm van ondersteuning. Het zal gedurende het proces van 14 weken een steeds betere connectie krijgen met zichzelf en rustiger worden. Bij zeer gevoelige kinderen kan er binnen de 2 weken al effect zijn, of zelfs meteen.

Ik vraag 15 Euro voor deze kleurondersteuning van 14 weken omdat ik het belangrijk vind dat zeker kinderen in deze maatschappij gesteund worden.

Daarnaast is er ook een  kleurentherapie mogelijk. Deze gebeurt ook op afstand gedurende 14 weken, waarbij het kind op bepaalde afgesproken tijdstippen en dagen gewoon rustig thuis op bed of in de zetel ligt gedurende 45 minuutjes (15 minuten om rustig te worden, 15 minuten voor de behandeling en 15 minuten voor de nawerking). De kost voor deze therapie is 80 Euro.

Beide mogelijkheden kunnen gevraagd worden via contact aanvraag kleurentherapie
Find this content useful? Share it with your friends!