Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uitdagingen en kansen van het tijdperk van het licht (vrije vertaling tekst 2020/02/20 Peter Goldman)

We hebben de drempel overschreden naar het tijdperk van het licht en bevinden ons nu in een nieuwe wereld. Zelfs als de oude vormen nog steeds de overhand hebben in de derde dimensie, voelen we: de nieuwe is er al! Maar wat kunnen we hier verwachten? Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden op dit nieuwe ? Wat houdt het in? Geestelijk leraar Peter Goldman bekijkt enkele processen en problemen die we tegenkomen. We mogen uitkijken naar de toekomst!

De mogelijkheden die nu beschikbaar zijn aan het begin van het tijdperk van licht zijn enorm en verbazingwekkend. De uitdagingen zijn dat om vooruit te komen, de schaduwen van de geschiedenis in het licht moeten worden gebracht en getransformeerd – en dat gebeurt nu.

Net als de schaduwen van de geschiedenis moeten ook onze individuele schaduwaspecten aan het licht worden gebracht. Dit is een uitdaging voor de moderne geneeskunde, die zich in een overgang bevindt van lichaamsgerelateerde chemie naar de psyche. Het individu ervaart veel meer druk, zowel psychologisch als spiritueel. Omdat de lichtleeftijd schaduwen in het licht brengt om ze te transformeren, zijn ziekten en fysieke onevenwichtigheden anders. We gaan een tijd van niet-medische ziekten in, waarin spiritueel genezend werken met kleuren en geluiden steeds belangrijker wordt. De medicijnen van de toekomst zitten niet in een fles of tablet. Het is geweldig als het spirituele kleur- en geluidherstellende werk zich kan verspreiden, omdat het ook de genezing van bewustzijn behandelt en niet alleen de uiterlijke vorm.

De wortels van de religies zijn prachtig. De structuren van de religies moeten nu worden gewijzigd, wat slechts zeer langzaam mogelijk is. Ze zullen veranderen en het zal niet prettig zijn. Ons werd verteld wat te geloven. Dit gaat over verhalen en geschiedenis die constant werd herhaald. Maar de waarheid in de religies zelf is niet altijd toegankelijk. Als dit gebied meer opent, hebben we een directere toegang tot licht door de oorspronkelijke leraren en leringen. De natuurlijke aard van religie is emancipatie waardoor spontaan bewustzijn wordt opgewekt. Het geeft de ziel een keuze die onderscheid kan maken tussen wat goed en wat fout is. Als gevolg hiervan zijn we niet langer zelfvernietigend en isoleren we onszelf niet van andere mensen. En we voelen ons niet langer aangetrokken tot stoffen die werken door manipulatie en sensaties in plaats van een natuurlijk ontwaken van bewustzijn.

Nieuw aangekomen zielen zullen het aankunnen. Er zijn echter nog steeds veel krachten die zich voeden als parasieten en die proberen macht te krijgen. Maar dit is de wereld die we leren sturen om er orde in te brengen. De onzichtbare wereld wordt steeds zichtbaarder.

Find this content useful? Share it with your friends!