Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iedere dag is het mogelijk  – voor wie interesse heeft – een kleuren ondersteuning op afstand te ontvangen. Gezien de huidige situatie voel ik me geroepen om d.m.v. kleuren uw individueel immuunsysteem op afstand te ondersteunen. Ieder mens heeft zo haar dna richtlijnen die vragen om de verandering in aanvaarding niet alleen van de aardse staat maar ook van de kosmische.

Daar ik een image (beeldvorming) zie hier op het scherm kan ik hier een ondersteunende kleur naar u toe sturen.

Ik heb uw naam en geboortedatum nodig. Vul ook dag en tijdstip in wanneer het voor u het beste schikt.

Ik zal het op prijs stellen als u mij een donatie kan geven voor mijn werk voor u via paypal op website of via uw eigen rekening naar Johan van de Sande  BE75 3770 1867 3957 ovv donatie

U mag een bedrag geven wat voor u haalbaar is.  Het is niet verplicht .

 

//
je geboortedatum
kies de gewenste periode waar u zich open stelt voor de healing periode

[give_form id=”1320″]

Find this content useful? Share it with your friends!