Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ter kennisgeving

Sinds de pandemie heb ik me meer gericht om hulp te bieden voor mensen die bijvoorbeeld mijn kleuren healing op afstand willen uitproberen.

Sinds korte periode neemt ook de Germaanse Geneeskunde haar vlucht en daar ik raakvlakken heb vond ik het nodig om bijstand te kunnen verlenen om te zien waar hun ongemak zowel liggen.

Dit vanuit een geestelijk/zielen standpunt een ondersteunende rol te bieden gaat via het elektromagnetisch veld (aura) U hoeft er zelfs niet erbij te zijn maar wel ontvankelijk op te stellen zodat ik op u in kan tunen om zo de beste resultaten te verkrijgen en door te sturen.

Het viel mij al op dat enkele vrienden van mij met griep zaten (covid) en mij vroegen hen op afstand te ondersteunen. Deze mensen waren vlotter en sneller genezen. In 2010 leerde ik een vrouw kennen die acute leukemie had en ze vroeg me haar te helpen tijdens volgens artsen haar laatste redmiddel, de chemotherapie. Terwijl ze dit onderging heb ik kleuren gestuurd en hoorde ik achteraf dat ze is gestorven en nadien een 20tal minuten weer tot leven is gekomen. Het contact liep via haar laptop waarvan een verpleegster de gang van zaken vertelde. Ik heb er op geantwoord die dag dat ze de volgende week een soortgelijke herhaling krijg van de gegeven therapie. Een week later gebeurde het dat de verpleegster me om advies vroeg want ze wist niet wat er aan de hand was.

De vrouw onder behandeling vertelde dat om haar heen vuur was en dat er engelen er invlogen. Naar mijn mening de reinste zielenreiniging die op dat moment plaatsvond. Nu 12 jaar later leeft deze vrouw nog zonder enige leukemie en weigert ook de huidige vaccinatie.

Wenst u een healing dan kunt u middels een contact formulier hierover mij informeren.

Binnenkort wordt deze site met andere wetenswaardigheden aangevuld.

 

 

contact formulier

Add Comment