Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

veilig internetten met DPN

De huidige situatie maakt het ons lastig om ongecensureerd naar bepaalde sites te surfen. Ik heb sinds maart 2021 een DPN daarvoor gebruikte ik VPN. Met DPN kan je via smartDPN zelf sites aanduiden die via een veilige route moeten verlopen. Met FullDPN kies je een land uit (zoals VPN) en is de veiligste optie. Als je wil kan je ook aan mining doen daar de DPN volgens blockchain werkt. Je verdient er dan een klein beetje geld er aan. 

Persoonlijk ben ik niet zo’n promotor fan maar dit is wel duidelijk op den duur goedkoper dan VPN. Na de eenmalige kost ben je jaren gevrijwaard en surf je veilig naar behoefte. Ook parental control addblocks tcp/udp poorten kan je desnoods zelf instellen of aanzetten voor de veilige optie ingebouwd. 

Klik op de URL hieronder dan heb je ook korting


https://shop.deeper.network/?sca_ref=2067353.YWMW77oeYn

Add Comment