Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ons lichaam en voedsel

De structuren van gewassen komen overheen met de bouw van platonische lichamen. Ons darmstelsel herkent daarom o.a. met welk gewas het te doen heeft en welke elementen essentieel zijn voor het lichaam. Als ons lichaam nieuwe gemodificeerde ontdekt zal het een tijdlang duren om te zien welke delen essentieel zijn voor het lichaam. Hierdoor kunnen tekorten ontstaan daar het gewas dus niet meer in lijn ligt met wat de natuur voor ons doet. We zien nu al dat er lichaamstekorten zijn qua mineralen en vitamines, De afbraak door stress en psychische belasting is dusdanig hoog dat ook daar door alles onder druk komt te staan. Het immuunsysteem wordt al belast en daar helpt geen enkel gen tegen. Het wordt tijd dat we moeten leren inzien dat met het rommelen in onze kosmos (haar bouw en essentie) met respect gaan behandelen. Klank en kleur helpen bij het herstellen van het immuunsysteem maar de benodigde mineralen en juiste voeding is essentieel voor het leven.