Slaap

Slaap is noodzakelijk willen we gezond blijven. het is een periode van energie opdoen. het elektromagnetisch veld wordt op temperatuur gehouden gedurende het slapen . Vanuit de emoties en het mentaal gebied stijgen we een beetje op. het is ongeveer hetzelfde als de dood, bewustzijn stijgt dan ook op. Slaap is nodig om gedachten kwijt te raken en te werken aan vernieuwing. Ieder morgen is dan in feite een nieuw geboorte van jezelf. Het bewustzijn zal alles op zijn plaats zetten. Het hangt ook af van de kwaliteit van onze emoties en het mentaal gebied. We kunnen dan blijven hangen in het onderste gebied er is dan teveel negativiteit, het fenomeen is dan ook nachtmerries. Zijn onze emoties ook heel intens dan blijven we ook hangen.

Hebben we in de ochtend rommel dromen dan zijn we bezig af te dalen. (drugs, alcohol en medicijnen). De verbinding met de ziel wordt dan niet geaccepteerd. Is het lichaam niet goed uitgerust dan blijven we zwaar. Statische elektriciteit kan storend zijn. De dag terugkijken in omgekeerde vorm kan helpen je in een diepere slaap te komen.

Het is van belang voor het slapen gaan onze gedachten en onze gevoelens los te laten omdat op verschillende niveaus waarop we leven door kunnen stromen naar het eigen gebied, waar we kunnen werken en leren en nieuwe energie opdoen. Ook werken we in de nacht aan de voorbereiding van de volgende dag.

Voor het fysieke lichaam is de slaap een periode van genezingen en herstel. De hersenen kunnen zich vrijmaken van spanningen die zijn ontstaan door onze emoties en gedachten. Het ritme van de organen kan zich herstellen. Het overgang gebied tussen de derde en vierde dimensie is het gebied van de emoties en vreemde fantasieën, fenomenen en nachtmerries. Medicijnen en drugs verkeerd of teveel voedsel, sterke drank of roken, hevige emoties en zorgen kunnen ons zo besparen dat we niet kunnen opstijgen en in het tussengebied blijven, dan is onze slaap onrustig. Maar ook psychische spanningen en bestraling van b.v. televisie en de maan kunnen onze slaap beïnvloeden.

Jongeren van nu blijven te lang achter hun tablet, gsm of pc hangen. De blauwe scherm activeert bepaalde prikkelingen, waardoor een onrustige slaap wordt bewerkstelligt. Door te weinig slapen heeft het hart meer te verwerken en te herstellen, waardoor het hart zeker in de groei ontwikkeling verstoord wordt.

 

%d bloggers like this: