Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

healing vanuit je kind zijn

oktober 1 @ 13:00 - 17:00

Healing vanuit je kind zijn

Tijdens je kinderjaren leer je gedurende het jonge leven van alles te begrijpen maar er is niet altijd duidelijkheid. Door deze ervaringen hebben we een eigen visie en wereldbeeld gecreëerd. Hierdoor speelt er o.a. in ons zelf vragen die onbeantwoord blijven. We onderzoeken onze emotionele, mentale vaardigheden via het interdimensionaal systeem wat ook wel de overbrugging is naar hogere verbindingen die in ieder aanwezig is.

 

 

Johan heeft sinds zijn kinderjaren contact met hogere wezens die hem begeleidt hebben om eerst zelf zo zuiver mogelijk te leren leven. Hij zegt zelf: “Het is geen gemakkelijke opdracht” Tijdens deze begeleiding kwam hij hierdoor in contact met een internationale school voor spirituele psychotherapie te Engeland (school for new directions ) waar Peter Goldman directeur is. Ook heeft hij daar kleurentherapie cursussen gevolgd onder leiding van Pamela Blake-wilson. Johan was ook lid van het MIACT (member international association color therapist) Door overlijden van Theo Gimbel (kleurspecialist ook bekend in Rusland) in 2004 is deze lidmaatschap beëindigt.

Alle workshops zijn gebaseerd om de ervaringen beter te leren begrijpen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken d.m.v. healing en meditatie en esoterische onderricht. Hij geeft alle lessen volgens zijn intuïtie.

Gegevens

Datum:
oktober 1
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://dwarsligger33.com

Organisator

Dwarsligger
Telefoon
​ +32492/69 64 87
E-mail
dwarsligger33@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dwarsligger
Gontrode heirweg 141
Melle, 9090 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

tvnr © 2023. All rights reserved.