Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

kleuren groeps healing

nov 29, 2020 @ 11:00 - 12:00

Kleuren groeps healing (november)

Hier kunt u een verzoek indienen voor de kleurgroep genezing wereldwijd. healing zondag 29 November 2020 om 11:00 – 12:00 uur lokale tijd (Brussel)

Een zegen voor jou die je ondersteunt en op een heel subtiele manier je innerlijke werking stimuleert. Zodra je de kleuren ervaart, merk je dat er iets in jezelf verandert. Door het effect van deze subtiele energie help je jezelf met het voeden van licht in je zenuwstelsel, organen, kliersystemen etc. Gezien het werk dat ik voor je kan doen is het maximaal 40 deelnemers. Uw e-mailadres, naam en overeenkomst om deel te nemen zijn verplicht. Dit is uit respect nodig om op jou af te stemmen.

op 29 November 11:00 – 12:00 uur vindt weer een groeps kleurenhealing plaats.

Thema:

Kleuren groeps healing op afstand

De huidige situatie vraagt ons om éénheid, communicatie en vooral verheldering te ervaren. Ons immuniteit en gezondheid is een onderdeel van deze bewustwording. Vanuit het universum stroomt nieuw kosmisch licht op ons neer en worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen al onze chakra’s Samenwerking van deze chakra’s zijn essentieel voor de nieuwe tijd die komen gaat waar respect en liefde ons weer de basis laat ervaren waar naar we verlangen. In deze ochtendsessie van een uur werken we aan de basis en stimuleren we het balans in liefde en vrede waardoor we meer vertrouwen ontmoeten in ons zelf om echte keuzes te maken. Veranderingen zijn nodig in het Aquariustijdperk die nog maar aan het begin staat van vele mooie ervaringen. Kleuren healing is het begin van een krachtige stroming vanuit de kosmos. éénmaal ervaren deze energie zal uw immuniteit versterken en ook vooral mondiaal veranderingen brengen.

kleurenhealing tracht u hierin een balans te geven zodat u meer op uw gemak voelt bij de onrust die buiten ons afspeelt

Kleurenhealing in deze groepssessie van maximaal 40 personen kan u een ander gevoel geven en uw immuunsysteem helpen te ondersteunen. Aanmelden is gewenst via deze site en/of de engelstalige site https://colorsound-balancing.org

 

Inschrijving voor deze maand is beëindigd. U kunt vanaf volgende maand weer opnieuw inschrijven voor een volgend sessie

Details

Date:
nov 29, 2020
Time:
11:00 - 12:00

Venue

De mattein 66
Hekelgem, 1790 Belgium
Phone:
+32471111369

Organizer

Johan van de Sande
Phone:
0471111369
Email:
informatie@tvnr.be
View Organizer Website
%d bloggers liken dit: