Skip to content Skip to footer

Trefpunt Voor Nieuwe Richtingen

Welkom bij Trefpunt Voor Nieuwe Richtingen. 

Wanneer we in de huidige tijd kijken zien we dat er veel veranderingen
op til zijn. Dit is niet altijd leuk, maar de huidige samenwerking en
ideeën zijn aan vernieuwing toe. Ook is het zo dat het innerlijk van de
mens meer aangesproken mag worden. De technologische vooruitgang biedt
vele voordelen en nadelen. We zullen als mens mogen gewaarworden dat
elektromagnetische golven van bepaalde frequenties schadelijk zijn voor
het milieu. De natuurlijke omgeving die wij zo nodig hebben veranderd
hierdoor dramatisch. Vanuit het kosmisch oogpunt zijn deze veranderingen
onderhevig door een nieuw impuls van licht en veranderingen van de
polen van moeder aarde. Hierdoor zullen mensen hun psychisch astraal
gevoeligheid meer en meer op de voorgrond treden. Wat we nu zien is dat
bijvoorbeeld stress relaterende zaken ons teveel aan het worden is.

Om een rust te vinden terug naar je harmonische toon (zielentoon) zijn er verschillende methoden die daarbij kan helpen. Het gaat hier over het terug brengen van je innerlijke licht-essentie dat betekent dat er een zelfhelende werking ontstaat. 

Methoden zijn:

  • Healing: Hierin zijn vele methodes die d.m.v. de handen veelal toegepast worden.Dit zijn o.a. Reiki, schumann-resonantie en oudere technieken waarbij de aura ( het elektromagnetisch veld )in evenwicht wordt gebracht.
  • Klank: We weten allemaal  dat klank kan scheppen maar ook vernietigen. Hoe vaak willen we niet weglopen van bepaalde concerten die ons ziek maken en anderen er juist van kunnen ‘genieten’. Via meditaties met muziek kan ons een innerlijke rust geven en heelt het onze afstemming van de goddelijke bron. De oude Tibetaanse klankschalen worden bijvoorbeeld gebruikt voor bewustwording en rust. De laatste tiental jaren is het gebruik van stemvorken een zeer goede aanvulling vooral omdat het technisch gezien aan kan tonen dat het daadwerkelijk ook werkt. In therapeutische zin brengt het vooruit in de bewustwording. 
  • Kleuren: Kleuren healing (therapie) heeft net zoals klank een subtiele werking. Men kan het combineren met vorm (Theo Gimbel) en zelfs op afstand ( R.P. Beesley ) en natuurlijk zijn er vele varianten waarbij kleuren toegepast worden. Schilderen, tekenen van mantras en ook is het mogelijk van tekeningen te onderzoeken waar het probleem ligt veelal bij kinderen kan men veel opmaken waar hun problematiek vandaan komt.
  • andere vormen: Beweging zoals dans bv de Alexander techniek, bewegingshouding  zoals Cesar en Mensendieck.  

Comments June – Peter Goldman

Comments June – Peter Goldman <p><img src=”https://tvnr.be/wp-content/uploads/2020/04/Screenshot_20200228_152748-How-Long-should-it-take-to-ask-even-the-right-questions-about-life-150×150.png” alt=”P Goldman” width=”150″ height=”150″ /></p>Enlightenment is more releasing than realizing. The history of evolution and its potential, the information of yesterdays and tomorrows, is coded within the seed. Life is self-remembering as it manifests even as the very process is unique.And then, we live within a network of

Read More »

hulp gevraagd

Ik zoek een persoon die mij even wil en kan helpen mijn wordpress in orde te krijgen waarschijnlijk zie ik iets over het hoofd waardoor de site niet optimaal kan werken. email mij daarvoor aub indien u mij even uit de nood wil brengen 🙂

Read More »
%d bloggers liken dit: