Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kleuren-balancing digitaal KBD

Kleuren-Balancing Digitaal (KBD)

De kleuren-balancing in digitale vorm verschilt niet veel met de gewone kleuren-balancing. Het enige verschil is dat er een plaatje gemaakt wordt waar de kleuren die nodig zijn opgetekend staan. Op dit plaatje staat de omgevingskleur de kleur die je nodig hebt om op dat moment in balans te komen. Daarnaast staan de chakra’s ‘energiepunten’ in gekleurde vorm afgebeeld ook met de kleur die ze op dat moment nodig hebben om samen met alle chakra’s in één lijn te staan t.o.v. elkaar. Dit heet dan gebalanceerd oftewel uitgelijnd zijn. Dit plaatje heeft ook je naam en geboortedatum. Alles tezamen ben jij en jij hebt voor dat moment ook deze kleuren nodig. Dit plaatje wordt middels een format naar je toegestuurd met bijbehorende tekst wat de kleuren voor je betekenen en wat er kan gebeuren. Het plaatje wordt hier ook uitgeprint en wordt dit de door mij vervaardigde kleurentafels gelegd. Alles bij mekaar gaat de kleuren energie te werk met je. Het leuke ervan is dat kleuren streven naar evenwicht ( hetzelfde als de natuur) dus kan nooit teveel of te weinig zijn.

Deze vorm van kleuren-balancing duurt maar 7 weken en kun je via email aanvragen . Ik heb nodig je naam, geboortedatum en je aandachtspunten ( waar wil jij je aandacht op gevestigd hebben) wil je op onderwerp de letters KBD gebruiken!!!  Na betaling krijg jij de balancing z.s.m. via email met de uitleg van de kleuren en kom je op de kleurentafel te liggen.

Kosten 25 € via betaling ING BE75 3770 1867 5951 o.v.v. KBD

hieronder kan je aanvraag indienen

//
Price: 25,00 €
de kosten voor KBD is: Na aanvraag ontvangt u bevestiging en kunt u 25 euro overmaken naar IBAN DE12 1001 1001 2629 8383 78 of ING BE75 3770 1867 3951 tnv van de Sande
Na ontvangst van e-mail en betaling ga ik over op volledige ondersteuning voor 14 weken.
Find this content useful? Share it with your friends!
%d bloggers liken dit: