Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kleuren ondersteuning voor kinderen

Kinderen zijn zeer gevoelig voor kleuren. Dit komt deels doordat ze een nog onbevangen kosmisch contact beleven. Kinderen zijn ook zeer gevoelig voor omgevingsfactoren. Door de huidige druk van het leven (van de ouders, maar ook op scholen etcetera ) kan dit erg storend zijn voor het kind. De druk is momenteel veel te groot, kinderen worden gebombardeerd door de huidige technieken (speeltjes, ipad, gsm, televisie, overvloed aan geluiden). Ze ontvangen hierdoor te veel prikkels op waardoor bijvoorbeeld concentratie moeilijk wordt, maar ook het verwerken van de dag en het rustig slapen. Men ziet momenteel meer jongeren die hartproblemen krijgen.  Nachtrust wordt verwaarloosd terwijl slapen is één van de belangrijkste activiteiten is om fysiek en psychisch te herstellen. Wat velen niet weten, is dat er tijdens de slaap ook kosmische informatie wordt doorgegeven om de volgende dag fris te starten (dit noemen we ook wel ‘bewustwording’ – het contact met het hart wordt versterkt tijdens de slaap). Mensen hebben het in deze tijd moeilijk om hun ziel in hun lichaam te laten indalen.

Kleurenondersteuning bevordert het contact met de eigen ziel. Dit gebeurt op afstand. U hoeft enkel de naam en geboortedatum van het kind mee te delen, en het aandachtspunt (de ongemakken van het kind). Daarmee stem ik af op het kind en ontvang instructies over de kleur die ze op bepaalde momenten nodig hebben en die stuur ik dan door via een kleurenlichtbank. De werking gebeurt energetisch, subtiel en ijl.  Licht werkt net als de natuur, het streeft naar evenwicht.

Een kind dat bijvoorbeeld kenmerken adhd/autisme etc… heeft kan veel baat hebben bij deze vorm van ondersteuning. Het zal gedurende het proces van 14 weken een steeds betere connectie krijgen met zichzelf en rustiger worden. Bij zeer gevoelige kinderen kan er binnen de 2 weken al effect zijn, of zelfs meteen.

Ik vraag 15 Euro voor deze kleurondersteuning van 14 weken omdat ik het belangrijk vind dat zeker kinderen in deze maatschappij gesteund worden.

 

Daarnaast is er ook een  kleurentherapie mogelijk. Deze gebeurt ook op afstand gedurende 14 weken, waarbij het kind op bepaalde afgesproken tijdstippen en dagen gewoon rustig thuis op bed of in de zetel ligt gedurende 45 minuutjes (15 minuten om rustig te worden, 15 minuten voor de behandeling en 15 minuten voor de nawerking). De kost voor deze therapie is 80 Euro.

Beide mogelijkheden kunnen op deze pagina aangevraagd worden. 
//
Price: 15,00 €
de kost voor ondersteuning is: Na aanvraag ontvangt u bevestiging en kunt u 15 euro overmaken naar IBAN DE12 1001 1001 2629 8383 78 of ABN/AMRO NL58ABNA 0975832514 tnv van de Sande
Na ontvangst van e-mail en betaling ga ik over op volledige ondersteuning voor 14 weken.
//
vul hier je geboortedatum in
vul één gewenste dag in
vul je gewenste tijdsperiode in
Price: 80,00 €
Price: 100,00 €
Price: 80,00 €
U kunt 80 Euro overmaken naar IBAN DE12 1001 1001 2629 8383 78 of ING BE75 3770 1867 3951 tnv van de Sande
Find this content useful? Share it with your friends!
%d bloggers liken dit: