kleuren groeps healing 31 Mei

groepshealing nieuws

op 31 mei 11:00 – 12:00 uur vindt weer een groeps kleurenhealing plaats.

Thema: Wees mens en laat los.

We zijn gedurende enkele maanden het doelwit geweest van gedachten en intenties die mensen met zich meebrengen.
Het gaat er niet om die angst te voeden maar om te zien wat angst kan doen met ons en of we dit wel of niet wilen. De angst heeft ons gekleurd in verschillende gradaties en we bewegen ons nu onzeker voort. Hetgeen wat ons rest, is een basisgevoel te vinden in ons zijn. We zijn al zolang afgedwaald in de manier waarop anderen zoals marketing en anderen de belangen voor ons als mens en als doel willen zien.
We willen niet langer gemanipuleerd worden door deze benadering en liever de waarheid onder ogen zien.

De wetenschap die op zich een eigen religie is, waarop de samenleving gebaseerd is, heeft gefaald. Ons emotionele, mentale en astrale krachten zijn zeer beïnvloedbaar. Wanneer we kijken naar de huidige toestand zien we dat de zwakkeren onder ons mochten loslaten. We zien de dood voor ogen wat feitelijk geen dood is maar een toestand naar een ander proces dat voor velen nog zo onduidelijk is. “Er is geen dood, er is een continuïteit van het leven” . Wanneer een virus bijvoorbeeld in het lichaam zichzelf kan versterken heeft dat te maken met ons immuunsysteem. Oudere mensen en veelal ook de zwakkere mens (die misschien vroeger gaat, natuurlijk) heeft ook een zwak psychisch astraal lichaam. Dit astraal lichaam heeft te maken met wat wij te doen hebben met dit leven nu. Het is dan ook direct verbonden met onze emotionele, mentale energie en die op hun beurt verbonden zijn met de spieren. U begrijpt dan ook zeker dat ons ademhalingstelsel zeer veel gebruik maakt van spieren. Daarnaast leert onze luchtgesteldheid ons ook iets over hoe wij moeder aarde benaderen en er gebruik van maken.

Kleurenhealing in deze groepssessie van maximaal 40 personen kan u een ander gevoel geven en uw immuunsysteem helpen te ondersteunen. Aanmelden is gewenst via deze site en/of de engelstalige site https://colorsound-balancing.org

Inschrijving voor deze maand is beëindigd. U kunt vanaf volgende maand weer opnieuw inschrijven voor een volgend sessie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.