Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nummerologie

 Let op ! Dit is intuïtieve numerologie dat houdt in dat bepaalde gedeelte wel toepasbaar is en bepaalde aspecten juist helemaal niet.  Het omrekenen is het optellen van getallen ( geboortedatum)

bijvoorbeeld 12 – 06 – 1965

12-06 3 + 6 = 9  en 1965  9+1= 1 +6+5= 12 wordt 3

9+3= 12

12 wordt 3

een 1 voor een getal heeft een versterkte uitwerking van het getal

dag en maand is wat je van je vader meegekregen hebt en jaartal dat wat je van je moeder hebt meegekregen.

No 1

leiderschap nummer. Een dominant nummer. Mogelijkheid voor verantwoordelijkheid te nemen. Houdt ervan zijn eigen meester te kunnen zijn. Zelfbehoudend. Een erg eenzaam persoon. Is agressief, ambitieus, doet dingen zonder erover na te denken. Kan veel liefde geven. Behoort nooit tot iemand of iets. Houdt van afwisselend werk, verveeld zich erg snel heeft dus stimulatie nodig. Ongebruikelijk efficiënt. Kan een fobie hebben en is dan moeilijk te benaderen. Hebben dus veel liefde nodig, maar kan het zelf niet makkelijk geven. Ze zijn erg vriendelijk, maar kunnen ongeduldig worden. Snel geïrriteerd.

Kunnen goed figuren observeren. Het is een gok nummer. Ze houden van reizen en beweging. Trots op de goede dingen van het leven. Vergeten snel hun beloftes, maar menen het echt met wat ze doen. Geloofwaardig, maar individualistisch en egoïstisch. Houden van hun familie en zijn meestal goedgehumeurd. Houden niet van bezitten door iets of iemand.

Gezondheid:

het correspondeert met de hoofd en longen, erg temperamentvol hebben een therapeutisch begrip nodig. Hypergevoelig (hart) nerveus niet stabiel, constipatie, hoofdpijn aanleg voor bronchitis, huid-problemen (maken zich vooral zorgen)

Maken zich erg bezorg over de veiligheid met zichzelf en van anderen. Erg beweeglijk met handen en voeten. Voeten zijn niet hun beste deel van het lichaam. Het slaap-patroon= nogal beweeglijk in bed – hebben veel beweging nodig. Kan erg extreem moe zijn hereniging van ratio – kunne zichzelf snel vergeven.

Vibratie = klein naar groot

No 2

Het tegenovergestelde van 1. Niet agressief. Negatief neutraal. Vredestichters, maar negatief in hun handelen. Ondertussen – zij zelf zullen daar komen. Het maken van besluiten is moeilijk voor ze. Rede tegen elke prijs. Dragen lang hun pijn. De “perfecte huisvrouw” ze zijn gebruikelijk dominant. Houden van routine en erg huiselijk. Hebben het erg druk op een vreemde manier. Ze kunnen erg bezorgd zijn en worden over bezorgd om de eenvoudigste dingen. Gebruikelijk zijn het goede ouders. Ze zijn niet echt sociale beesten. Houden van herhalingen met passie. Soms kunnen ze exploderen.

Het geheime deel van hun leven is hun natuurlijke religieuze aanleg en zijn erg devoot daarin. Hebben plezier in het creëren van een heilig plekje. Het harmoniseren van hun milieu om alles veilig te houden.

Ze moeten gestimuleerd worden. In hun huwelijk zij houden van hun kinderen maar kunnen ze ook snel beu zijn.

Erg goed in vriendschap nooit zoekend in zichzelf hebben een ideaal nodig. Hebben graag vertrouwen en willen verzekerd zijn. Eerder geneigd hun geld snel op te maken.

Gezondheid: correspondeert met het zenuwstelsel, hersenen en de solar plexus.

Nooit ziek, maar voelen zich niet altijd lekker. Moet voorzichtig omgaan met gebruik van suikers, dierlijk vet, melkproducten, zout. Houden niet van de zon. Sfeer gevoelig, bang van het zien van bloed. Benen en voeten – vocht balans, slecht doorbloedde bloedvaten. Alles willen controleren – effecten op het hart. Hebben veel slaap nodig. Onzorgvuldig met dieet etc. (badkamer lijkt op een drogisterij) Angst voor de toekomst – over bezorgd en hypochonder, Reumatische aandoeningen.

Vibratie passief type van golflengte

No 3

Een theatraal, dramatisch artistiek nummer. Een psychisch nummer – devoot in hun denken – gemakkelijk indrukken ontvangen vanuit hun omgeving, gedachten- het kan erg moeilijk zijn dit in een juist kader te plaatsen.

Mentaal erg scherp, ontvankelijk. Wanneer ze geïnteresseerd zijn werken ze erg hard. Willen graag gezien worden – houden van publiciteit, vaak zijn ze extravert. Charmante liefhebbers. Maken beloftes erg gemakkelijk en vergeten het dan. Feestgangers (makers). Houden van actie, en mensen, vrienden en entertainment. Ze zijn goede gastheren. Ze hebben vaak bevestiging nodig- zijn niet constant. Zijn niet goed met geld -als het gemakkelijk komt, laten ze het ook gemakkelijk gaan. Als ze het hebben geven ze het ook. Doen vaak dingen met emoties. Moeten vaak uit hun problemen geholpen worden. Zichzelf teveel betrekken in hun werk (overwerkt zichzelf snel). Hebben veel afwisseling nodig. Ze houden zich vast in negatieve zin. Groot verbeelding (fantasie) – bv schrijvers van goede historische novels. Goed beweeglijk vaak goede zangers (zing talent) dansers in allerlei disciplines. Hebben veel ruimte nodig, houden van reizen. Je kunt ze niet vasthouden. Vaak goede partners, maar willen vrij zijn. Snel up en downs. Temperamentvol en energie wijs, gevoelig voor kritiek. Heeft een standvastige partner nodig voor compensatie. Terwijl no 2 standvastig is gooit nummer 3 het allemaal weg.

Gezondheid: het correspondeert met de keel, tong, schildklier en de spraakorganen. Een klier nummer, gewicht kan een probleem geven, hypergevoelig, lage bloeddruk, bloedvat problemen, constipatie erg gemakkelijk, staar, hoofdpijnen, rug en voet problemen. Gemakkelijk in een depressie, vaak angst voor de dood. Eet en drinkt wat aangeboden wordt – waarom niet! Kunnen de gehele nacht dansen en slapen de hele dag. Maan mensen.

Grillige golflengte – springt over en weer in alle hoeken en gaten

No 4

Een dienstbaar nummer ( een apen nummer) houden van hun werk- bezitterig perfectionist, dogmatisch. Draagt zorg voor alles en iedereen. Grote last kunnen dragen en de nodige capaciteit voor dit. Houden van ordelijkheid. De taak wat ze op zich nemen maken ze af met vol vertrouwen – ze kunnen projecten de goed richting opsturen. Hebben een goede partner nodig die goed doen – ze kunnen het tenslotte niet alleen. Door wat ze denken kunnen ze het ook. Hebben een groot breed interesse in alles. Vaak werken ze in therapeutische omgeving – dokters, verpleeg(st)er, rechters, boeren of dienstbare beroepen. . Ze moeten het hebben van hun eigen impuls. Ongeloofwaardig alleen als ze overladen zijn – gebruikelijk houden ze vast aan beloftes. Erg goed met financiën, maar gaan er niet altijd zorgvuldig ermee om. Erg goede managers. Idealistisch en precies op een devotioneel manier. Ze hebben perioden van depressies. – moeten op hun gemoed letten. Hebben veel beweging nodig en houden van veel werk. Dingen om te doen. Zijn niet erg snel kwaad- blijven vaak hangen in hun eigen pijn – kan te serieus zijn, maar zijn vaak goede vrienden. Houden van mensen, ze hebben veel bemoediging nodig en begrip.

Gezondheid: correspondeert met hun maag, rechterarm, bovenste rechterzijde van hun lichaam. Zon mensen- hebben veel slaap nodig/ hoge bloeddruk, overgewicht, circulatie problemen, hebben een hoog zuurgehalte (moeten opletten voor alcohol, suikers ). Keel, ogen, darmstelsel, rug

Ze zouden eigenlijk zichzelf niet te serieus moeten nemen. Hebben een goede routine nodig. Iemand die vertelt wat ze zouden kunnen doen en wat ze moeten eten.

Gelijkmatig consistente golflengte

No 5

Creatief nummer (combinatie van 1 & 3)

artistiek, maar in een praktische zin, no 3 is de acteur no 5 is de producer – goed in muziek en in design- goed organisatorisch vermogen – ze kunnen een compleet beeld vormen. Ze kunnen een goed onderscheid maken wat niet behoort op de juiste plek en wat er niet aan de orde is..

hypergevoelig, emotioneel onzeker, houden van om aardig gevonden te worden. Houden van verwondering en willen graag gewaardeerd worden, dragen goede kleding. Nerveus, en is niet altijd op tijd, kan zeer technisch zijn en erg kritisch, kunnen goed liefhebben en zijn zacht. willen vrij zijn. Kommeren niet om hun beloftes. Houden van gezelschap, maar houd ze niet vast (als een kat) Houden van geld, het lijkt dat ze hierdoor een gevoel van zekerheid krijgen. Willen het ook niet graag uitgeven. Willen dat anderen het voor hun betalen. Zoeken naar bevrediging willen reizen en zich bewegen – zoekt naar alles – journalisten, kunnen goed vertellen, auteurs in entertainment, mensen van de reclame, antieke sieraden. Zij vergeten niet veel – zowel de goede als de slechte dagen. Gebruikelijk zelf behoudend – toch ongelukkig met zichzelf – niet erg zeker van hun zaak, hebben soms een diep gevoel van drama/ emotioneel. Kunnen over grote veranderingen denken, maar evengoed het weer vergeten.

Gemakkelijk vervelen als er niets te doen is. Ze zijn eerder ongeloofwaardig – gebruikelijke tendens om te beloftes te verbreken. Redelijke goede ouders. Erg liefdevol wanneer ze verliefd zijn. Houden hun vrienden niet voor lang. – heeft een no 2 nodig voor de passie.

Gezondheid: Zwakke stem en zachte handen. Gewricht stoornis– erg zoet en problemen met koude dampen, ze zouden nooit natte schoenen of kleding moeten dragen. Ze kunnen het beste op hoge plaatsen gaan wonen- ademhalings problemen. Hart problematiek, hypertensie, waterhuishouding problemen veelal de lever en de nieren.

Ze zouden eigenlijk beweging moeten hebben, maar doen het nooit. Een goed dieet zal niet misstaan, houden dus van “goed eten” Een van de meest moeilijkste type om mee te praten (counseling)

scherpe consistent golflengte.

No 6

Hoge golflengte het lijkt op een langzame rivier

een ordelijk nummer – apen nummer – papegaai (herhalingen). Gebruikelijk erg netjes van aard. perfectionist Houdt niet van disharmonie. Alles moet op zijn plaats staan. Het zijn goede organisatoren van bepaalde systemen. Maar niet erg goed alleen kunnen zijn. Uitmuntend in ondersteuning – boekhouder bibliothecarissen en al het computer werk – onvermoeibaar, methodiek, systemen = raakt in paniek als het leven niet goed op zijn pootjes staat.

Willen altijd weten waar ze zijn – en hebben deze zekerheid nodig- ze zijn die ze zijn of wat ze denken, eten, doen en zeggen, erg driftig, voorzichtig met geld. Ze zijn goed met technische design, kleding maken (patroon-tekenen) erg detaillistisch in kunst werken. Zijn erg huiselijk op een devotioneel manier.

Houden van parties, maar niet teveel…. (een beetje van nummer drie in hun) Ze komen hun beloftes na, zijn ook puntje precies op tijd. Je moet je beloftes houden naar een no 6. vooral een kind (6). houden van rechtvaardigheid op een haast vrouwelijke natuurlijke manier. Zijn erg goede partners maar gaan niet altijd trouwen.

Religieus met veelal gebruikelijke rituele. Diep devoot (heilige) een harde werker 6 is goed – luie 6 is arm. Praat nooit over geld met een 6. kunnen niet sparen. Ze kunnen zich lang herinneren- maar kunnen moeilijk vergeven.

Gezondheid: correspondeert met het hart, bloed en de huid. Huid en gewricht problemen en kan erg hypochondrisch zijn hiermee. Hebben tijdens de slaap goed geventileerde ruimte nodig, maar wel met centrale verwarming en goede ruimtelijke condities zoals vochtgehalte enz. Gevoelig en hypergevoelig. Constipatie en vertering-problemen. Veelal migraine of hoofdpijn.

Zijn gebruikelijk dieren liefhebbers netjes op het werk, maar slordig in het huiselijk leven.

No 7

Het mystieke occulte nummer (waarbij no 3 is de psychisch nummer)

het occulte nummer van religie = een eenzame, niet begrepen nummer – inbegrepen de oracles, psyche, visioenen- ze hebben vaak een goede zesde zintuig.

Ze houden van mysteries, drama, hebben een extreem gevoeligheid naar mensen en hun condities. Ze kunnen soms te emotioneel betrokken zijn in wat ze doen. Ze hebben een medeleven voor het eigen pijn lijden. Dierenvrienden, missionarissen- het brengt hun in problemen. Ze kunnen zichzelf over identificeren met wat ze doen. Vriendelijk liefhebbend – maar, hebben erge sterke gevoelens van waar ze van houden en niet van houden. De mysticus is niet altijd praktisch- ze blijven hangen in hun depressie, ze kunnen zichzelf erg isoleren. = Hebben goede gezelschap nodig vrolijkheid en stimulatie. Afhankelijk van heel wat mensen. Zijn nooit alleen. Dit maakt hun kwetsbaar. Ze hebben een soort van idealistisch haast perfecte verbeelding – en dit willen ze ook zo zijn, maar dat zijn ze niet. Hierdoor kunnen ze een soort van zelfkritiek ontwikkelen. Ze kunnen erg slordig zijn of juist erg schoon.

Ze houden van lezen – zijn grote denkers, houden van argumenteren en debatteren. Ze observeren niet zoveel = erg beleefd en onzeker.

In vele wegen die ze bewandelen is dit vaak kunst, muziek theater. Reclame mensen kunnen goed pr maken. Ze willen altijd wel naar je luisteren. Ze kunnen dag en nacht praten 9no 6 zal een stopwatch erbij houden). Ze houden van reizen, beweging en feesten en waar men veel prikkels krijgt. Hun uithoudingsvermogen staat in schril contrast met hun zenuwstelsel die snel down is.

Hopeloos met geld. Ze hebben een standvastige partner nodig.

Gezondheid: hebben veel slaap nodig. Bloemen, muziek, bloedarmoede, vermoeid onregelmatig klier systeem, sensitieve ziekten (me) Voeten, benen, bekken (vocht en circulatie problematiek- spier tonus) spijsvertering neigt naar psychische gevoeligheid.

Even nummers zijn zon en oneven nummers zijn maan (in principe) positieve en negatieve nummers.

No 8:

Meer universeel dan anderen- maar kunnen zich overladen nemen veel op hun nek. Vredig, vooruitzicht, sterk, staat op de aarde, geen nonsens opinie. Zijn erg trots op zichzelf, houden van fysiek gemak, zekerheid en routine. Ook goed voor business en geen nonsens. Bouwers architecten ingenieur. Fatalistisch en gevoelig voor superieuren. Sterke opinies en fixaties beargumenteer niet met hun. Ze zijn praktisch voor alle soort of mensen. Normaliter zijn ze goed in hun werk en in alles wat ze ondernemen. Kunnen zich aanpassen maar ook erg koppig zijn – erg goed in besluiten nemen eenmaal op een koers gezet. Goed verantwoordelijkheidsgevoel en discipline. ( veel van no 1 in 8)

Houden niet van bevelen van bovenaf. Net als een vier hebben een goede partner nodig ( waar men op terug kan vallen). Neiging tot geheimhouding – hierover niet praten ze willen hun eigen manier van mysterie ervaren. Ze leven in een geordende chaos. Houden hun kamer niet netjes. Hebben een groot vermogen van herinneringen (fotografisch) – ze redeneren en debatteren goed.

Verlangen naar liefde en hartelijkheid – en geven dit zelf ook. Je bent een goede 8 om een bedrijfje te runnen = volgzaam en praktisch. Houden van reizen, willen graag populair zijn, en moet geaccepteerd worden – ze zijn een beetje arrogant maar dat is oké. Ze maken niet snel een belofte, maar houden zich eraan als ze het doen. Gedisciplineerde ouders -mogelijk teveel gezaghebbend.

Houden niet van geld, geld komt naar hun toe, goed met geld. Verwacht geen dank je wel van een 8 – meer kritiek. Manlijk georiënteerd – in de sportwereld winnen ze de cup

Gezondheid: correspondeert met het hart, bloed en huid. Mannen verliezen vaak hun haar. Hebben een vriendelijke sterke partner nodig. Ze zouden niet mogen drinken, maar doen het vaak wel. Nerveus – zijn erg snel gekwetst, maar laten het niet gemakkelijk zien. Kunnen een plotselinge onverwachte depressie bezitten. Beste manier om een 8 te benaderen (doe het niet)

brede golflengte.

No 9

Erg scherpe vibratie

een open reisnummer -beweging, taal, een geboren taalknobbel. Mogelijkheid om snel te leren. Ze nemen de verantwoordelijkheid om te veranderen. Passen zich snel aan op een individualistische manier (einzelgangers) Dirigenten geen schrijvers.

Zelfbehoudend – altijd een niet wetend kwaliteit of kwantiteit, gevoelig voor zelfkritiek – ze kunnen erg paniekerig zijn niet overdenkend. Kunnen praktisch alles aan wat ze willen.

Een beetje snob – waarschijnlijk voor eigen bescherming. Zeer sterke vraagstellers, debatteren, hebben een goed overzicht en kunnen situaties goed overzien ( maar vinden de niet gebruikelijke antwoorden)

onafhankelijk, houden van eigen ruimte, willen niet bezit worden of gedomineerd worden. Als je dit accepteerd is het een goede partner, geven veel liefde doelbewust. Kunnen erg over bezorgd zijn. Houden van kinderen, kunnen een familielid zijn of afgezonderd.

Bezorgd over hun eigen gezondheid – veel up en downs. Adverteerders, journalisten, boeren, natuur botanisten – alle outdoor beroepen – milieubescherming en zorg voor dieren en vogels- politici

gezondheid: nieren, voortplantingsorganen klieren -kunnen snel dik worden. Lijden aan verstoppingen, trombose, beroerte. Gaan over hun grenzen hebben een nieuwe uitwisseling nodig en nieuwe ideeën om te overwegen. Extra ijzer nodig, fosfaten calcium. Probeer niet te bemiddelen wanneer ze pijn hebben of in moeilijkheden zijn.

(vermijden je als je te dichtbij komt)

Find this content useful? Share it with your friends!
%d bloggers liken dit: