Bij trefpunt voor nieuwe richtingen worden workshops gegeven in verschillende disciplines. We gebruiken ook andere benaming voor healing. Dit omdat er vaak een verkeerd beeld wordt gegeven wat healing werkelijk inhoudt. We nemen niets weg uit de aura, maar creëren een nieuwe balans. We noemen dit harmoniseren.

Dit zorgt ervoor dat de cliënt zich weer rustiger voelt en kan ontdekken vanwaar de ongemakken komen. Zo ontstaat een zelfwerkzaamheid.

Tijdens de workshops wordt duidelijk hoe de opbouw van de aura is en hoe je deze op een eenvoudige manier kan harmoniseren.
De Essenen gebruikten destijds dezelfde technieken om mensen te helpen.

andere workshops zijn:

kleuren: de werking van kleuren kan u helpen en ondersteunen om uw innerlijke bron te voeden, hoe meer men dit toepast hoe intensiever is de werking hiervan.

klank: hier werken we met stemvorken door de basis te kennen te werken met stemvorken ( C & G ) en het geluid te kunnen integreren in het elektro magnetisch veld zorgt een diepere werking van het harmoniserings-proces.

Event
Date
Location
nieuws, themadagen, Workshops

thema: invloeden vanuit de kosmische sferen

thema invloeden vanuit de kosmische sferen is een thema die op zondag 22 juli gaat plaatsvinden van 11:00 – 17:00 uur. ga naar events of klik op onderstaande url https://tvnr.be/workshop/thema-invloeden-v...

Read more

Comments are closed.

%d bloggers like this: